Kom in contact

verstuur mijn bericht

Ik kom graag met nieuwe mensen in contact, dus twijfel niet en stuur me een e-mail via het formulier hieronder. Of stuur rechtstreeks een e-mail naar connect@thesoulhealer.nl.

Yes, dankjewel voor je bericht! Volg me ondertussen op:

Voel je een interne JA bij wat wij aanbieden? Maar zou je graag samen willen kijken welke helende reis het beste bij je past? Of heb je een vraag over ons aanbod en plan je liever een face-to-face call in om deze te stellen en meer informatie te krijgen? Twijfel dan niet en plan een gratis 30 minuten Soul Talk in! Je bent van harte welkom.

Ja ik wil een gratis 30 minuten Soul Talk!

Liever face-to-face contact?

Veelgestelde

vragen

#01

Ik heb besloten om uit het zorgsysteem te stappen als arts en het op een manier te doen die bij mij past en goed voelt. Daarom kies ik 100% voor waar ik in geloof en waar ik voor sta, en houd ik vast aan de therapieën en technieken die in mijn ogen echte soul healing brengen. Helaas worden deze niet door de zorgverzekeraar vergoed. Ik geloof er in dat als je in jezelf investeert, je dit terug krijgt, op wat voor een manier dan ook. Dan zeg je echt voluit "JA" tegen jezelf en jouw Soul Healing Journey.

Worden jouw workshops en 1-op-1 coaching trajecten vergoed?

#02

Stel me gerust vragen via het contactformulier hierboven, of e-mail mij rechtstreeks via lynnwalsemann@gmail.com. Ik ga graag samen met je zitten om te kijken wat bij jou past, dus we komen er vast samen uit als jij het gevoel hebt dat je bij mij moet zijn. Dat gevoel is er dan niet voor niets. Gewoon vragen dus :) .

Ik voel dat ik bij jou heb te zijn, maar ik wil eigenlijk iets anders dan op jouw website staat qua workshops en 1-op-1 coaching. Wat kan ik doen?

#03

KvK: 72711256
BTW-id: NL002283289B19
IBAN: NL56 RABO 0333 1499 12

Wat zijn jouw bedrijfsgegevens?