Beleidspagina

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Algemeen
De persoonlijke gegevens die jij invoert op deze website of doorgeeft via de mail, waaronder je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie wordt niet met externen gedeeld, zonder jouw toestemming. Jouw ingevulde gegevens komen terecht op deze website, waar ze veilig worden bewaard. De gegevens die jij invult op deze website worden bewaard totdat jij je uitschrijft. Deze persoonlijke gegevens worden verzameld om betere hulp aan jou te bieden.

Tevens analyseer ik de gegevens voor het ontdekken van mijn ideale klant, zodat ik zoveel mogelijk mensen goed kan helpen. Zo ook met het doel om de klant van betere hulp te voorzien.

Daarnaast worden persoonlijke gegevens opgenomen in een gegevensbestand voor de uitvoering van met de betrokkenen te sluiten en gesloten overeenkomsten, de administratie daarvan en het verspreiden van nieuwsbrieven, waarbij ontvangers duidelijk wordt gemaakt zich te kunnen afmelden.

Jouw rechten
Je hebt ten allen tijden recht op het inzien van jouw persoonlijke gegevens. Wanneer gegevens fout zijn doorgegeven of fout zijn geregistreerd, heb je het recht om deze te laten aanpassen. Je hebt recht op het indienen van een klacht bij Autoriteit Persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht op het vernietigen van je gegevens, wanneer je wilt dat deze gegevens niet meer bewaard worden.

Uiteraard kan niemand je verplichten om jouw gegevens achter te laten, maar als je jouw naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en overige gevraagde informatie achter laat, kan ik jou beter tot dienst zijn. Daarom staan deze gegevens ook als verplicht aangemerkt wanneer je een contact-/inschrijvingsformulier invult.

Beveiliging
De website https://thesoulhealer.nl/ beschikt over een SSL beveiliging en houdt jouw gegevens veilig verborgen van onbevoegden.

Wijzigingen
Ik behoud ten alle tijden het recht om het Privacy Beleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig het Privacy Beleid op deze website.

Privacy verklaring