Soul Mission

Herinner jouw zielsmissie en vind de kracht om daar eindelijk écht naar te gaan leven.

PLantmedicijn • Emotional Release Work• Lichaamswerk • Soul Purpose Coaching

Wil jij elk dag opstaan en écht doen waar je gelukkig van wordt? Ben jij klaar om je innerlijke vuur (weer) te voelen en jouw unieke passie te ontdekken? Wil jij weten wat jouw zielsmissie is en herinneren why you have come to earth?

Kies dan voor de Soul Journey die bij jou past...

1-daagse Workshop

In deze prachtige eendaagse workshop krijg je de kans jezelf onder te dompelen in de wereld van Soul Mission. In een kleine groep gelijkgestemden, ervaar je verschillende Soul Mission technieken, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk en een magische ceremonie. We verbinden met ons ware zelf, elkaar en de kracht die in een ieder van ons verborgen ligt. Vanuit daar zetten we de eerste stappen op weg naar onze zielsmissie.

Daarnaast geef je jezelf met deze workshop de ruimte er helemaal te mogen zijn, met alles wat er in je leeft. Wat je ook voelt, welke blokkade er voor jou dan ook nog in de weg zit, het mag er zijn en doorleefd worden. Gun jezelf een dag vol verbinding, loslaten, en groei, afgewisseld met nieuwe inzichten, unieke ervaringen en magische momenten. Geef jezelf het cadeau van een dag helemaal voor jou, waarin je jezelf recht aankijkt en alles waar normaal geen ruimte voor is de ruimte geeft. Waarin je je kracht gaat voelen, en vanuit daar verbindt met je zielsessentie, de plek waar jouw zielsmissie op je ligt te wachten. Maak kennis met dat waar je hart al zo lang naar verlangt. Zet een nieuwe stap op jouw helende reis en wie weet smaakt het wel naar meer…

WIL JIJ KENNISMAKEN MET SOUL MISSION EN DE TECHNIEKEN & TOOLS DIE WIJ DAARBIJ GEBRUIKEN? STA JIJ ERVOOR OPEN OM ECHT IN VERBINDING TE KOMEN MET WIE JE WERKELIJK BENT, NAAR JE HART AF TE ZAKKEN EN DE EERSTE STAPPEN TE ZETTEN IN HET HERINNEREN VAN JE ZIELSMISSIE? BEN JE BENIEUWD NAAR EMOTIONAL RELEASE WORK, LICHAAMSWERK EN TRIBE SHARINGS, EN WIL JE EEN SPIRITUELE CEREMONIE ZONDER PLANTMEDICIJN ERVAREN?

Vraag stellen

Inschrijven

Wanneer deel te nemen?

Als jij van binnen een JA voelt bij een of meer van bovenstaande dingen, dan is dit de workshop voor jou! Wacht niet langer, volg de calling van je hart om deze stap op jouw helende reis te zetten. The universe will show you the way… 

Vraag stellen

Inschrijven

Als je kennis wilt maken met life-changing tools en technieken om oude pijn en emoties los te laten, en écht in je kracht wilt komen te staan.

Als je benieuwd bent hoe het is om je masker af te zetten en je ego écht los te laten.

Als je inzicht wilt krijgen in belemmerende patronen en overtuigingen.

Als je meer verbinding wilt ervaren met je ware zelf, diegene die je diep van binnen werkelijk bent.

Als je een prachtige, spirituele ceremonie zonder plantmedicijn wilt meemaken.

Als je behoefte hebt aan verbinding met gelijkgestemden die bij je ware zelf passen.

Als je de eerste stappen naar het herinneren van jouw zielsmissie wilt zetten.

Als je een dag vol verbinding, groei, spiritualiteit en ervaringsgerichte activiteiten wilt beleven.

Praktische informatie

Data: 19 augustus (eerstvolgende). Andere datum: 3 december.
Locatie: Soul Space, Lelystad
Inclusief: Emotional Release Work, lichaamswerk, ceremonie, tribe sharings en maaltijden.
Maximaal aantal deelnemers: 10.
Prijs: €199 excl. 21% btw.

Inschrijven

Vraag stellen

6 maanden Deep Dive

In deze Deep Dive van zes maanden, wordt je uitgenodigd om uit je comfort zone te stappen, jezelf recht aan te kijken, emotionele bagage los te laten en helemaal te verbinden met jouw unieke kracht. Zodat jij echt voor jezelf kunt gaan staan, en kunt gaan voelen wat jouw zielsmissie is, hetgeen waarvoor jij hier op aarde bent gekomen. Aan de ene kant ga je dus een diepe helende reis aan met jezelf, waarin je jezelf tegen gaat komen, maar zeker ook gaat overwinnen. Waardoor je ruimte creëert om meer en meer jezelf te zijn, en je innerlijk vuur en passie (weer) te gaan voelen.

Aan de andere kant, krijg je de kans vanuit de ruimte die ontstaat, jouw unieke zielsmissie te herinneren en hier nu écht voor te gaan staan. Wat is het dat diep van binnen al tijden op jou ligt te wachten, waar je echt van aan gaat? Wat is het dat jij hier te brengen hebt? Wat is jouw unieke superpower waarmee alleen jij op jouw manier anderen kunt helpen? Daar gaan we samen naar op zoek, in een veilige tribe setting, waarin we er voor elkaar zijn, en we stap voor stap steeds meer vorm geven aan jouw zielsmissie. Zodat jij na afloop van deze zes maanden weet waar je voor staat, wat je hier op aarde komt brengen, en hoe je anderen vanuit je eigen kracht op jouw unieke manier kunt helpen.

Praktisch gezien bestaan deze zes maanden uit acht live dagen, waarin we met onze eigen tribe samenkomen op een prachtige locatie en ons verdiepen in Soul Healing en Soul Mission. Denk aan Emotional Release Work, lichaamswerk, prachtige ceremonies (waaronder een met plantmedicijn) en Soul Purpose Coaching. Tussen deze live dagen door, ga je aan de slag met het (terug)vinden van jouw kracht en het vormgeven van jouw zielsmissie. Hiervoor wordt je aan de hand genomen middels een prachtig ondersteunend werkboek en zes 1-op-1 sessies, waarin we ons echt helemaal focussen op jou en hoe jouw zielsmissie eruit ziet.

Enthousiast geworden? Lees dan hieronder verder, of plan een Soul Talk in (via ‘Vraag Stellen’), dan vertel ik je graag meer.

WIL JIJ IN EEN KLEINE GROEP GELIJKGESTEMDEN EEN PRACHTIGE SOUL JOURNEY MAKEN WAARIN ZOWEL SOUL HEALING ALS SOUL MISSION CENTRAAL STAAN? WAARIN JIJ VANUIT ALLES WAT JE IN JE LEVEN MEE HEBT GEMAAKT, JOUW KRACHT (HER)VINDT, EN DEZE GAAT LEREN GEBRUIKEN OM JOUW UNIEKE ZIELSMISSIE TE VERVULLEN? BEN JIJ KLAAR OM TE VERBINDEN MET JE WARE ZELF EN TE HERINNEREN WHY YOU HAVE COME TO EARTH?

Vraag stellen

Inschrijven

Wanneer deel te nemen?

Als jij van binnen een JA voelt bij een of meer van bovenstaande dingen, dan is het geen toeval dat je dit nu net op dit moment op je pad komt. Wacht niet langer, volg de calling van je hart om deze stap te zetten. Je bent hier op aarde om jezelf te helen, je zielsmissie te herinneren en deze na te gaan leven. Take this step and the universe will show you the way… 

Vraag stellen

Inschrijven

Als je oude pijn, emoties en trauma’s wilt transformeren tot jouw unieke kracht.

Als je meer verbinding wilt ervaren met je ware zelf, diegene die je diep van binnen werkelijk bent, en vanuit die plek je zielsmissie wilt gaan herinneren.

Als je een prachtige helende reis met als eindpunt jouw zielsmissie wilt maken in een kleine groep gelijkgestemden, en tegelijkertijd de kracht van 1-op-1 sessies wilt ervaren.

Als je stap voor stap meegenomen wilt worden in de zoektocht naar jouw zielsmissie, deze concreet wilt maken en hierop actie wilt gaan ondernemen.

Als je inzicht wilt krijgen in patronen en overtuigingen die jou weerhouden van het leven van jouw zielsmissie.

Als je verschillende krachtige tools en technieken, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk en Soul Purpose Coaching, en prachtige spirituele ceremonies (waaronder een met plantmedicijn) wilt ervaren.

Als je voelt dat het nu écht tijd is om je zielsmissie helemaal vorm te gaan geven en deze eindelijk echt te gaan naleven.

Praktische informatie

Data live dagen: 20-21 januari, 24 februari, 30 maart, 28 april, 11 mei en 15-16 juni.
Data 1-op-1 sessies: samen af te stemmen.
Locatie: Soul Space, Lelystad
Inclusief: Emotional Release Work, lichaamswerk, Cacaobliss ceremonie, Soul Purpose Coaching, tribe sharings en maaltijden.
Maximaal aantal deelnemers: 5.
Prijs: €2499 excl. 21% btw.

Inschrijven

Vraag stellen

1-op-1 Traject

In het 1-op-1 traject ga ik persoonlijk met jou aan de slag. Zodat jij eindelijk alles wat je meegemaakt hebt in je leven kunt transformeren tot jouw unieke kracht, en vanuit daar eindelijk écht kunt voelen waarom je hier op aarde bent. Wat maakt jou jou? Wat mag jij gaan doen wat echt in lijn ligt met jouw zielsessentie? Samen gaan we aan de slag om stap voor stap dichterbij jouw zielsmissie te komen, zodat jij deze echt concreet kunt gaan maken en eindelijk echt kunt gaan leven.

Deze persoonlijke soul mission journey, bestaat uit een uitgebreide intake, tien soul mission sessies en een prachtige, ceremoniële afsluiting. In de tien soul mission sessies zul je verschillende tools en technieken ervaren, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk, een magische plantmedicijnreis (inclusief, maar optioneel) en Soul Purpose Coaching. Gun jezelf deze mogelijkheid van heling, groei en transformatie.

Kies voor jezelf, en de ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen, zodat jij kunt verbinden met wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde te brengen hebt. This is your time to transform and serve the world with your unique medicine, en ik sta met open armen voor je klaar om je hierbij te begeleiden.

Are you ready to truly live your soul’s purpose?

WIL JIJ VOOR EEN LANGERE PERIODE VOLLEDIG 1-OP-1 JOUW PERSOONLIJKE SOUL MISSION JOURNEY AANGAAN? VOEL JE DAT DIT VOOR JOU HÉT MOMENT OM DE VOLGENDE STAPPEN OP JOUW HELENDE REIS NAAR JOUW ZIELSMISSIE TE ZETTEN? EN WIL JE MEERDERE SOUL HEALING TECHNIEKEN & TOOLS ERVAREN IN EEN VEILIGE SETTING OM ZO ECHT JOUW ZIELSMISSIE TE HERINNEREN EN DEZE EINDELIJK TE GAAN NALEVEN?

Vraag stellen

Inschrijven

Wat kan dit traject mij opleveren?

VRaag stellen

Inschrijven

Het eindelijk écht transformeren van oude pijn, opgekropte emoties en in je lichaam opgeslagen trauma’s tot jouw persoonlijke kracht.

Vanuit deze kracht jouw ware zelf en unieke zielsmissie ontdekken.

Inzicht in de rode draad en de thema’s onderliggend aan de blokkades en belemmerende overtuigingen die je ervaart omtrent jouw zielsmissie.

Een reis vol transformatie en inzichten met veel persoonlijke aandacht.

Het ervaren van verschillende krachtige tools en technieken, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk en Soul Purpose Coaching in een 1-op-1 setting.

Eindelijk jouw zielsmissie écht duidelijk krijgen en deze echt gaan naleven.

Dit traject is de volgende stap op jouw helende reis als je voor langere tijd in een 1-op-1 setting een commitment met jezelf aan wilt gaan omtrent heling en het herinneren van jouw zielsmissie. Ben jij klaar om écht voor jezelf te kiezen en trauma’s, oude pijn en opgekropte emoties te transformeren tot jouw unieke kracht? En wil jij vanuit die plek je zielsmissie helder krijgen en daarop actie ondernemen? Dan is dit de juiste keuze voor jou.

Praktische informatie

Data: samen af te stemmen.
Locatie: Soul Space, Lelystad - of online - of op samen af te stemmen locatie.
Opzet traject*: intake (2 uur) - 10 Soul Mission sessies (1x Emotional Release Work, 2x lichaamswerk, 6x Soul Purpose Coaching en 1x Cacaobliss ceremonie) - ceremoniële afsluiting (2 uur). 
Inclusief: Emotional Release Work, lichaamswerk, Soul Purpose Coaching en Cacaobliss ceremonie (inclusief, maar optioneel). 
Prijs: €2500 (inclusief Cacaobliss ceremonie) - €2250 (zonder Cacaobliss ceremonie) - alle prijzen zijn excl. 21% btw.

* Dit traject is naar wens aan te passen (soorten Soul Mission sessies, wel of geen Cacaobliss ceremonie).

Inschrijven

Vraag stellen

Testimonials

Dan voel ik me gesteund en mag ik tegen een stevige boom aan leunen als dat even nodig is. Maar met haar kan ik ook plezier ervaren. Lynn is zacht, duidelijk, vastberaden, vol kennis, liefdevol, geduldig, open, eerlijk, betrouwbaar en humorvol. Ik ben dankbaar haar ontmoet te hebben. 

Als ik aan Lynn denk dan voel ik rust. Dan ervaar ik dat ik gezien en gehoord word.

- Olga Oomen

Haar fijne energie en afgestemde werk voegen net dat stukje diepgang toe wat ik nodig hebt tijdens mijn proces. Goud waard (meer dan dat!)!! Super dankbaar voor dat, en al het andere wat ik bij haar ervaar.

Ik ervaar Lynn als een prachtig, krachtig mens, geaard, liefdevol en echt.

- Krista

waarin je volledig jezelf kan zijn. Om zo te werken aan jouw heling en persoonlijke groei.

Lynn zorgt voor een veilige en liefdevolle setting

- Bas Zwiers

Met liefdevolle aanmoediging, hetzij in woorden, hetzij in energie, draagt ze bij aan jouw helingsproces.

Lynn observeert, voelt en ziet waar wat nodig is.

- Anouk

Ik ga deze Soul Journey graag met jou aan!