Awaken The Soul Healer within...

Voel jij je moe, somber of emotioneel uit balans? Vind je het moeilijk de toekomst voor je te zien of zit je vast in traumatische gebeurtenissen en herinneringen? En sta jij open voor een nieuwe, effectieve methode om hieraan te werken?

Of zit jij al even op jouw spirituele pad en wil je meer weten over de helende werking van plantmedicijnen? Wil jij op een veilige manier je verder ontwikkelen en jouw unieke passie ontdekken? Ben je benieuwd wat jouw zielsmissie is en hoe je deze volledig kunt gaan omarmen?

The Soul Healer helpt jou door je mee te nemen op een unieke, helende reis, dwars door jouw oude pijn, emoties en belemmerende overtuigingen, door het aanbieden van Soul Healing Therapy en Plant Medicine Journeys. Hierdoor kan jij je verbinden met eigen soul healer, die diep in elk van ons schuilt, en je eigen, authentieke heling in gang zetten. Zo kan jij  je inner soul power, je ultieme vrijheid en je persoonlijke zielsmissie (weer) voelen. Your personal path to soul healing will be unlocked and you will remember… Why you have come to earth.

The time to follow your intuition, dive deep within and start healing is NOW!

Soul Healing

Kies dan voor een Soul Healing Journey, waarin je de kans krijgt het verleden achter je te laten, traumatische ervaringen te verwerken en oude bagage los te laten. Leer jouw inner soul power kennen en kom volledig in jouw kracht te staan op een manier die bij jou past. Maak kennis met onze tools en technieken tijdens een 1-daagse workshop, of kies voor een prachtige helende reis tijdens een 3-daagse retraite of een 1-op-1 traject. Puur geïnteresseerd in het maken van een plantmedicijnreis? Dan past de Cacaobliss Ceremony helemaal bij jou. Het plantmedicijn Cacaobliss werkt sterk zuiverend op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau, waardoor het lichaam en de geest van alle ballast die we in de loop van ons bestaan hebben opgebouwd, worden gereinigd. Zo worden inzichten verkregen en kan diepgaande heling plaatsvinden. Daarnaast staan bij Soul Healing verschillende andere tools en technieken centraal, waardoor jij oude pijn, vastzittende emoties en meegemaakte trauma’s los kunt laten. Denk hierbij aan Emotional Release Work, lichaamswerk en life coaching.

Wil jij vrijer, lichter en volledig in jouw kracht de toekomst tegemoet gaan? Kies dan nu voor jouw Soul Healing Journey. 

Inclusief lichaamswerk, emotional release en ceremonies, exclusief plantmedicijnreis

Ben jij klaar om opgekropte emoties, oude pijn en traumatische herinneringen los te laten? Wil je nieuwe manieren leren om belemmerende overtuigingen en negatieve patronen te transformeren? Ervaar jij onverklaarde fysieke problemen of heb je last van weinig energie, moeheid of somberheid? En voel je dat het nu de tijd is uit je comfort zone te stappen door met een nieuwe, effectieve oplossing met jezelf aan de slag te gaan?

START YOUR HEALING JOURNEY!

Inclusief overnachtingen, maaltijden en plantmedicijnreis

START YOUR HEALING JOURNEY!

1-daagse Workshop

3-daagse Retraite

1-daagse plantmedicijnreis inclusief intake, nazorg en maaltijden - max 4 personen

START YOUR HEALING JOURNEY!

1-op-1 Coaching Sessie of Traject al dan niet inclusief plantmedicijnreis

START YOUR HEALING JOURNEY!

Cacaobliss Ceremony

1-op-1 Traject

2-3 uur durende sessie inclusief Emotional Release Work en Life Coaching

START YOUR HEALING JOURNEY!

Emotional Release Sessie

Soul Mission

Ga dan mee op de Soul Mission Journey waarin je de kans krijgt helderheid en focus te creëren rondom jouw unieke zielsmissie, dat wat jij hier op aarde te doen hebt. Of je nu kiest voor 1-daagse workshop, een 1-op-1 traject of de 6 maanden deep dive in een tribe-setting met gelijkgestemden, we nemen je stap voor stap mee op weg naar het pad van jouw ziel. Met als doel dat jij steeds dichterbij jezelf kunt komen en uiteindelijk jouw ware zelf en potentieel kunt ontdekken. In deze helende reis krijg je bij de langere programma's de kans de kracht van het plantmedicijn Cacaobliss te ervaren, welke we in een speciale ceremonie inzetten zodat jij specifieke inzichten over jouw innerlijke kracht en zielsessentie kunt ontvangen. Daarnaast begeleiden we je verder met verschillende oefeningen inclusief Soul Purpose Coaching zodat jij uiteindelijk niet alleen weet why you have come to earth, maar hier ook echt naar kunt gaan handelen en je zielsmissie kunt gaan leven.

Ben jij klaar om echt te gaan herinneren waarom je hier op aarde bent?

Wil jij elke dag opstaan en écht doen waar je gelukkig van wordt? Ben jij klaar om je innerlijk vuur (weer) te voelen en jouw unieke passie te ontdekken? Wil jij weten wat jouw zielsmissie is en herinneren why you have come to earth?

Inclusief live dagen met tribe, 1-op-1 coaching, maaltijden en plantmedicijnreis 

DISCOVER YOUR SOUL MISSION!

1-op-1 Coaching Sessie of Traject al dan niet inclusief plantmedicijnreis

DISCOVER YOUR SOUL MISSION!

6 maanden Deep Dive

1-op-1 Traject

Inclusief lichaamswerk, emotional release en ceremonies, exclusief plantmedicijnreis

Discover your soul mission!

1-daagse Workshop

Soul Academy

Kies dan voor de 6 maanden deep dive in onze Soul Academy, waarin je verbonden met je hart en ziel voor groepen leert staan, je eigen programma/retraite ontwikkelt en geholpen wordt bij het zetten van een eerste of volgende stap binnen jouw bedrijf. Daarnaast zoomen we in op verschillende technieken, waaronder lichaamswerk, Emotional Release Work, en het werken met plantmedicijn. Na het volgen van deze opleiding, weet jij precies wat jouw zielsmissie is, heb je vanuit dat verlangen je eerste programma/retraite ontwikkeld en technieken en tools geleerd over hoe dit in de markt te zetten, én vanuit je ware zelf te begeleiden. Je hebt een plan gemaakt voor je vervolgstappen na deze opleiding, weet wat belangrijk is als je met groepen werkt, en hebt zelfs al een pilot gedraaid van dat wat jij hier op aarde te brengen hebt.

Ben jij klaar voor die volgende stap? En wil jij bezield voor groepen staan met je eigen programma of retraite? En ben je geinteresseerd in traumaverwerking, lichaamswerk en/of plantmedicijnen? Kies dan nu voor de deep dive van de Soul Academy!

WIL JIJ ZELF RETRAITES GAAN GEVEN, MET GROEPEN WERKEN OF PLANTMEDICIJNCEREMONIES BEGELEIDEN? VOEL JIJ DAT HET NU ECHT TIJD IS OM VOOR JOUW ZIELSMISSIE TE GAAN STAAN EN JE EIGEN BEDRIJF OP TE RICHTEN? OF EEN VOLGENDE STAP BINNEN jouw EIGEN BEDRIJF TE ZETTEN DOOR NIEUWE TECHNIEKEN EN TOOLS TE LEREN? WIL JE MEER WETEN OVER LICHAAMSWERK, EMOTIONAL RELEASE WORK, PLANTMEDICIJN EN HET LOSLATEN VAN OUDE PIJN EN DIEPGEWORTELDE TRAUMA’S?

Inclusief live dagen met tribe, 1-op-1 coaching, maaltijden en plantmedicijnreis 

Follow your Soul's Essence!

6 maanden Deep Dive

Soul Connection

Dan zouden wij weleens een soul match kunnen zijn! Let’s connect en misschien werken wij binnenkort wel samen, of verzorg ik binnen jouw retreat of workshop een unieke plantmedicijnceremonie of een vorm van Soul Healing Therapy.

VERZORG JIJ JE EIGEN WORKSHOPS OF RETREATS? OF BEN JIJ EEN COACH OF THERAPEUT GEFOCUST OP SPIRITUALITEIT EN ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN? EN BEN JE GEÏNTERESSEERD OM EEN SOUL CONNECTION AAN TE GAAN EN SAMEN TE WERKEN? ZOU JE SAMEN INSPIRERENDE EVENTS, WORKSHOPS OF RETREATS WILLEN ORGANISEREN? OF HEB JE BEHOEFTE AAN IEMAND DIE OP EEN UNIEKE EN VEILIGE MANIER PLANTMEDICIJNCEREMONIES MET CACAOBLISS KAN FACILITEREN? OF IEMAND DIE DIEPGAANDE SOUL HEALING THERAPY KAN VERZORGEN?

Let's connect!

Klaar voor een samenwerking?

Testimonials

Dan voel ik me gesteund en mag ik tegen een stevige boom aan leunen als dat even nodig is. Maar met haar kan ik ook plezier ervaren. Lynn is zacht, duidelijk, vastberaden, vol kennis, liefdevol, geduldig, open, eerlijk, betrouwbaar en humorvol. Ik ben dankbaar haar ontmoet te hebben. 

Als ik aan Lynn denk dan voel ik rust. Dan ervaar ik dat ik gezien en gehoord word.

- Olga Oomen

Haar fijne energie en afgestemde werk voegen net dat stukje diepgang toe wat ik nodig hebt tijdens mijn proces. Goud waard (meer dan dat!)!! Super dankbaar voor dat, en al het andere wat ik bij haar ervaar.

Ik ervaar Lynn als een prachtig, krachtig mens, geaard, liefdevol en echt.

- Krista

waarin je volledig jezelf kan zijn. Om zo te werken aan jouw heling en persoonlijke groei.

Lynn zorgt voor een veilige en liefdevolle setting

- Bas Zwiers

Met liefdevolle aanmoediging, hetzij in woorden, hetzij in energie, draagt ze bij aan jouw helingsproces.

Lynn observeert, voelt en ziet waar wat nodig is.

- Anouk