Be The Change Movement

Bekend van het tv-programma ‘Over de Streep’

Bestel nu het nieuwste boek van onze oprichters: The Art of BE-ing YOU

Ken je Over De Streep nog? Dat tv-programma met Arie Boomsma waarin jongeren zichzelf écht laten zien en daardoor meer wederzijds begrip, verbinding en compassie ervaren? Dat kun je nu zelf ervaren in onze verschillende workshops van oprichters van Challenge Day (Over de Streep).

Rich & Yvonne Dutra - St. John

Onze visie is om mensen het collectieve potentieel van de wereld te laten inzien door een bewustzijn van liefde te creëren en mensen de kracht van het iets doen voor iemand anders te laten ervaren.

Be The Change Workshop

Ervaar tijdens deze workshop hoe het is om zelf ‘Over de Streep‘ te gaan, maak kennis met de drie-staps formule voor Change: ‘Notice-Choose-Act‘, ervaar echte verbinding middels de activiteit ‘Als Je Me Echt Zou Kennen‘, en ontdek hoe je meer compassie, zelfbewustzijn en positieve energie in je leven kan creëren door middel van lichaamsgerichte, energieke en leuke oefeningen, en diepgaande, intensieve, persoonlijke processen. De Be The Change Workshop is een unieke ervaring die je meer verbinding met jezelf en je omgeving geeft, en je de mogelijkheid geeft om krachtig te veranderen. Het biedt waardevolle instrumenten en inzichten om hier op natuurlijke wijze vorm aan te geven. Tevens krijg je meer inzicht in de Be The Change/Challenge Day/Over De Streep principes.

De Amerikaanse oprichters van Challenge Day, Rich & Yvonne Dutra – St. John, delen graag hun levenservaring, visie en energie met je in deze unieke zelfontwikkelings-workshop. De Be The Change Workshop is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en ontwikkeling door energieke, interactieve en ervaringsgerichte activiteiten aan te bieden die je ondersteunen in het vinden van je authentieke zelf en het daarop actie ondernemen in jouw leven. Ervaar onvoorwaardelijke acceptatie, leer om te gaan met ervaringen of gebeurtenissen uit het verleden, krijg inzicht in belemmerende patronen en creëer de kwaliteit van leven die je verdient. Raak geïnspireerd ‘to be the change you wish to see in the world‘ door je authentieke zelf te zijn en je ware passie en doel in het leven te vinden.

Als je klaar bent om de volgende stap te maken in je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling en dit wilt meenemen naar je directe omgeving.

Als je graag een verschil wilt maken en meer verbinding wilt ervaren in je dagelijks leven, in je relaties, in je organisatie, op je school of in je omgeving.

Als je geraakt en geïnspireerd bent door de Over De Streep of Als Je Me Echt Zou Kennen uitzendingen.

Als je graag bekend wilt worden met de waardevolle werkvormen van het Be The Change/Challenge Day gedachtegoed.

Als je wilt ervaren hoe jij omgaat met je eigen comfortzone.

Als je inzicht wilt krijgen in belemmerende patronen.

Als je je wilt ontdoen van emotionele blokkades en geïnteresseerd bent in emotional release work.

Wanneer deel te nemen?

Indien een of meerdere dingen van bovenstaande lijst op jou van toepassing is, dan is dit de workshop voor jou! Inschrijven kan via onderstaande knop.

Als je wilt leren waarom mensen hun masker ophouden en zich door hun ego laten leiden.

Als je een aantal dagen vol energie, interactie en ervaringsgerichte activiteiten wilt beleven.

Als je geïnteresseerd bent in mindfulness, en je zelfbewustzijn en zelfacceptatie wilt vergroten.

Als je wilt ervaren wat echtheid en authenticiteit voor jou betekent.

Ja ik ben erbij!

Praktische informatie

Data: 19-20-21 juli 2024.
Investering tot 23 jaar: 300 euro  incl. btw.
Investering Particulier Early Bird: 595 euro incl. btw. – Geef je op voor 1 april 2024.
Investering Particulier Regular: 695 euro incl. btw.
Investering Zakelijk Early Bird: 595 euro excl. btw. – Geef je op voor 1 april 2024.
Investering Zakelijk Regular: 695 euro excl. btw.
Investering Assistent: 295 euro excl. btw (beperkt aantal plaatsen (!)  en vol = vol) – Geef dit aan in bericht/opmerking vak bij inschrijving via website.
Locatie: Breekjaar Utrecht - Grebbeberglaan 15, Utrecht.

>> Betaling in delen is mogelijk. Stuur hiervoor een email naar: bethechangenl@gmail.com.

Engels spreken is niet noodzakelijk, de voertaal voor deelnemers is Nederlands. Rich & Yvonne spreken Engels en indien gewenst en mogelijk kan er vertaling voor je geregeld worden. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bethechangenl@gmail.com.


Inschrijven

Living The Change Workshop

Deze driedaagse, ervaringsgerichte workshop daagt je uit om je zelfbeperkende overtuigingen en patronen, die je ervan weerhouden je mooiste zelf te zijn, te onderzoeken. Krachtig transformeren en emotioneel helen!

De Living The Change (LTC), workshop is het vervolg op de Be The Change workshop. Daar waar de Be The Change workshop ophoudt, daar start Living The Change. In deze workshop krijg je nog meer van het Be The Change gedachtegoed aangereikt en leer je op een verdiepende manier de BTC tools toe te passen.

Je ontvangt krachtige tools om doeltreffend te verbinden en te communiceren met anderen.

Je leert alle aspecten van jezelf (lichaam, hart, hoofd en geest) te gebruiken en daarmee het leven voor de volle 100% te gaan zien.

Je leert de nuttige effecten van sociale inclusie en erkenning als instrument voor onderwijs, faciliteren voor groepen en community building.

Je kunt krachtige, ondersteunende relaties creëren op verscheidene vlakken van het leven.

Je ervaart sterke hart-openende methodes om blokkades en overtuigingen, die vaak onze levendigheid en expressie beperken, op te heffen.

Je zult een visie ontwikkelen voor het creëren van het leven van je dromen.

Je krijgt een groter bewustzijn op de gevolgen van de individuele expressie op groepsdynamiek.

Wat kan deze workshop mij opleveren?

Of je nu naar veel van onze workshops bent geweest, of ons nog nooit hebt ontmoet, voel je welkom om mee te doen en een veilige plek te ervaren waar je gewoon kunt ZIJN, leren, groeien, verbinden, ervaren, loslaten, dromen en zoveel meer!

Je leert de principes van Be The Change en Challenge Day verdiepend toe te passen.

Ja, Ik ben erbij!

Praktische informatie

Data : 26-27-28 juli 2024.
Investering Particulier Early Bird: 595 euro incl. btw. – Geef je op voor 1 april 2024.
Investering Particulier Regular: 695 euro incl. btw.
Investering Zakelijk Early Bird: 595 euro excl. btw. – Geef je op voor 1 april 2024.
Investering Zakelijk Regular: 695 euro excl. btw.
Investering Assistent: 295 euro excl. btw. (beperkt aantal plaatsen (!)) – Geef dit aan in bericht/opmerking vak bij inschrijving via website.
Locatie: Breekjaar Utrecht (Grebbeberglaan 15 te Utrecht).

>> Betaling in delen is mogelijk. Stuur hiervoor een email naar: bethechangenl@gmail.com.

Engels spreken is niet noodzakelijk, de voertaal voor deelnemers is Nederlands. Rich & Yvonne spreken Engels en indien gewenst en mogelijk kan er vertaling voor je geregeld worden. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bethechangenl@gmail.com.


Inschrijven

Testimonials

‘Een intense, persoonlijk workshop, die je raakt, het contact met jezelf en anderen verbetert en je goed leert reflecteren. Aan iedereen aan te bevelen.’

‘Van angst voor het leven naar genieten van het leven.’

‘Een lifechanging reis van mijn schaduwkanten naar mijn sterke kanten, waarin ik mijn true life purpose heb ontdekt en nu eindelijk ook daadwerkelijk najaag. Ik kan de positieve energie eindelijk voelen en vasthouden in mijn leven.’

‘Een unieke en impactvolle ervaring, waardoor je een prettiger mens wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.’

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Ghandi

Yvonne en Rich Dutra – St. John zijn experts op het gebied van het opbouwen van relaties en communicatie. Ze werken al meer dan 35 jaar aan manieren om opgebouwde muren als gevolg van negativiteit, veroordeling, scheiding, alleen gelaten worden en eenzaamheid af te breken en deze te vervangen door liefde, compassie en begrip. Als medeoprichters van het innovatieve Challenge Day programma en de Be The Change Movement hebben ze met de workshops en al hun ervaring al honderdduizenden tieners en volwassenen over de hele wereld geholpen om hun levens positief te veranderen. Dit doen ze in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, België en andere delen van de wereld.

Puttend uit eigen ervaring, praten Rich en Yvonne over veel verschillende onderwerpen, zoals verschillende leerstijlen, man/vrouw training, verslavingen, communicatie in relaties, opvoeden, teambuilding en relatietraining. Hun inspirerende toespraken en ervaringsgerichte activiteiten hebben al ontelbaar veel mensen geïnspireerd om te leven, werken en zich te gedragen als de alledaagse helden, die ze altijd al hadden moeten zijn.

Rich & Yvonne Dutra – St. John

Het nieuwe boek van Rich & Yvonne genaamd ‘The Art of BE-ing YOU’ vormt jouw gids voor persoonlijke ontwikkeling en de connectie tussen hoofd en hart, en zal daarnaast je passie voor het maken van een verschil in de wereld nog verder aanwakkeren. Centraal in dit boek staat je eigen Toolbox For Life, welke gevuld is met bewust of onbewust meegekregen tools, waarvan je kunt overwegen of je deze wilt blijven gebruiken in je dagelijkse leven. In het boek worden de 10 meest inspirerende tools van Rich & Yvonne besproken, waarna je uitgedaagd wordt om ze op te nemen in je eigen toolbox door een aantal challenges naar je dagelijkse leven te brengen. Op deze manier kun je je eigen Be the Change routine creëren. Dit alles wordt ingeleid door persoonlijke verhalen en levenslessen van Rich en Yvonne. Het is dé manier om de Change te zijn op jouw manier, het Be the Change gedachtegoed buiten de workshops om in je leven vast te houden en een verschil te maken voor de mensen om je heen. Ben jij klaar voor een change? Bestel dan nu dit life-changing boek! Prijs Boek: €19.95 excl. verzendkosten

Boek ‘The Art of BE-ing YOU’

Bestel dit life changing boek

Het boek kun je bestellen door onder het kopje Inschrijven te kiezen voor ‘Boek - The Art of BE-ing YOU’. Vul vervolgens je gegevens in en geef in het vakje bericht/opmerkingen aan hoeveel stuks je wilt bestellen. Dan klik je op verzenden. Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met een factuur en betaalinstructie. De verzendkosten voor 1 of 2 items bedragen binnen Nederland 4,50 euro. Bij meer dan 2 items worden de verzendkosten 7,25 euro. We proberen je bestelling zo snel mogelijk na betaling te verzenden. We verwachten dat je de producten binnen enkele werkdagen in huis zult hebben (mede afhankelijk van PostNL). Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op door te mailen naar bethechangenl@gmail.com.