Soul Healing

Transformeer jouw trauma's tot je persoonlijke kracht in een magische helende reis.

PLantmedicijn • Emotional Release Work• Lichaamswerk • life Coaching

Ben jij klaar om jouw helende reis aan te gaan? Is het tijd om je opgekropte emoties, oude pijn en traumatische herinneringen écht los te laten? Wil je nieuwe manieren leren om belemmerende overtuigingen en negatieve patronen te transformeren? En voel je dat het nu tijd is uit je comfort zone te stappen door met een nieuwe, effectieve, oplossing met jezelf aan de slag te gaan?

Kies dan voor de helende reis die bij jou past...

1-daagse Workshop

In deze prachtige eendaagse workshop krijg je de kans jezelf onder te dompelen in de wereld van Soul Healing. In een kleine groep gelijkgestemden, ervaar je verschillende Soul Healing technieken, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk en een magische ceremonie. We verbinden met ons ware zelf, elkaar en de kracht die in een ieder van ons verborgen ligt.

Daarnaast geef je jezelf met deze workshop de ruimte er helemaal te mogen zijn, met alles wat er in je leeft. Wat je ook voelt, welke blokkade er voor jou dan ook nog in de weg zit, het mag er zijn en doorleefd worden. Gun jezelf een dag vol verbinding, loslaten, en groei, afgewisseld met nieuwe inzichten, unieke ervaringen en magische momenten. Geef jezelf het cadeau van een dag helemaal voor jou, waarin je jezelf recht aankijkt en alles waar normaal geen ruimte voor is de ruimte geeft. Maak kennis met dat waar je hart al zo lang naar verlangt. Zet een eerste stap op jouw helende reis en wie weet smaakt het wel naar meer…

WIL JIJ KENNISMAKEN MET SOUL HEALING EN DE TECHNIEKEN & TOOLS DIE WIJ DAARBIJ GEBRUIKEN? STA JIJ ERVOOR OPEN OM ECHT IN VERBINDING TE KOMEN MET WIE JE WERKELIJK BENT, NAAR JE HART AF TE ZAKKEN EN WEER TE GAAN VOELEN? BEN JE BENIEUWD NAAR EMOTIONAL RELEASE WORK, LICHAAMSWERK EN TRIBE SHARINGS, EN WIL JE EEN SPIRITUELE CEREMONIE zonder plantmedicijn ERVAREN?

Vraag stellen

Inschrijven

Wanneer deel te nemen?

Als jij van binnen een JA voelt bij een of meer van bovenstaande dingen, dan is dit de workshop voor jou! Wacht niet langer, volg de calling van je hart om deze stap op jouw helende reis te zetten. The universe will show you the way… 

Vraag stellen

Inschrijven

Als je kennis wilt maken met life-changing tools en technieken om oude pijn en emoties los te laten, en écht in je kracht wilt komen te staan.

Als je benieuwd bent hoe het is om je masker af te zetten en je ego écht los te laten.

Als je inzicht wilt krijgen in belemmerende patronen en overtuigingen.

Als je meer verbinding wilt ervaren met je ware zelf, diegene die je diep van binnen werkelijk bent.

Als je een prachtige, spirituele ceremonie zonder plantmedicijn wilt meemaken.

Als je behoefte hebt aan verbinding met gelijkgestemden die bij je ware zelf passen.

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als je een dag vol verbinding, groei, spiritualiteit en ervaringsgerichte activiteiten wilt beleven.

Praktische informatie

Data: nog in te plannen.
Locatie: Soul Space, Lelystad
Inclusief: Emotional Release Work, lichaamswerk, ceremonie, tribe sharings en maaltijden.
Maximaal aantal deelnemers: 10.
Prijs: €199 excl. 21% btw.

Inschrijven

Vraag stellen

3-daagse Retraite

In deze unieke driedaagse helende reis zal je een diepe transformatie ondergaan en de kans krijgen jouw ego echt los te laten. Met het hart openende plantmedicijn Cacaobliss zal je een zachte en liefdevolle reis naar je onderbewuste maken, waar de door jouw gezochte antwoorden op je liggen te wachten. In een veilige bedding met ervaren begeleiders kun je alles er laten zijn en alles doorleven en verwerken wat je nog met je meedraagt.

Daarnaast bieden we je middels Emotional Release Work, Tribe Sharings en andere diep verbindende oefeningen, verschillende tools aan voor het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen, en het transformeren van oude pijn. Hierdoor kun je je echt herinneren wie je werkelijk bent, een diepe connectie met jezelf en anderen ervaren en nieuwe stappen zetten op jouw pad van toewijding aan jezelf.

STA JE OPEN VOOR EEN SPIRITUELE REIS MET EEN PRACHTIG PLANTMEDICIJN? BEEN JE KLAAR OM ECHT TE KIEZEN VOOR JEZELF EN JOUW HELENDE REIS AAN TE GAAN? WIL JE OP EEN VEILIGE MANIER LEREN REIZEN NAAR JOUW ONDERBEWUSTE OM TE ONTVANGEN WAT DAAR OP JOU TE WACHTEN LIGT?

Meer Weten?

Inschrijven

Een gevoel van thuiskomen in jezelf.

Leren uit je hoofd in je hart te zakken.

Diepgaande heling van oude pijn.

Antwoorden vinden op belangrijke levensvragen.

Tools om oude bagage, negatieve patronen en belemmerende overtuigingen los te laten.

De ruimte om helemaal jezelf te zijn en alles er te laten zijn in een veilige bedding.

Verbindende tribe sharings met gelijkgestemden.

Wat kan deze retraite mij brengen?

Deze 3-daagse Soul Healing Journey is voor jou als je klaar bent voor een echte deep dive, waarin je jezelf recht aankijkt en kiest voor diepgaande heling. Voel je welkom op een veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, pure verbinding kunt ervaren en de ruimte krijgt om alles los te laten wat jou nog in de weg staat.

Een prachtige helende reis met het hartopenende plantmedicijn Cacaobliss.

Meer Weten?

Een meerdaags verblijf op een prachtige locatie middenin de natuur, inclusief overnachting en maaltijden.

Inschrijven

Meer Weten?

Praktische informatie

Data:  15-17 december (eerstvolgende) - andere data: 23-25 augustus.
Locatie: Welkom In Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe.
Inclusief: Cacaobliss ceremonie, Emotional Release Work, Tribe Sharings, overnachting en maaltijden.
Maximaal aantal deelnemers: 15.
Prijs: €599 (regular) - €699 (luxe) - alle prijzen zijn excl. 21% btw.
  • Regular: overnachting op een slaapkamer met max. 4 personen
  • Luxe: overnachting op een eigen slaapkamer (1-persoons - beperkt beschikbaar).Inschrijven

Cacaobliss Ceremony

Als jij vooral benieuwd naar een spirituele ervaring met plantmedicijn, en je echt voelt dat dit voor jou de volgende stap op je helende reis gaat zijn, dan is dit de juiste keuze voor jou. In deze eendaagse Cacaobliss Ceremony zul je met maximaal drie anderen de kracht van dit magische plantmedicijn ervaren. In een veilige bedding, met ervaren begeleiders, zul je op reis meegenomen worden naar jou eigen binnenwereld, en een dag ervaren zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Ervaar diepe verbinding met jezelf en anderen, diepe heling van binnenuit en de transformerende kracht van dit magische plantmedicijn. Kies voor jezelf en ga uit je comfort zone. Laat los wat je niet meer bij jou hoort en wat je niet meer met je mee wilt dragen. Omarm dat wat jij echt te doen hebt hier op aarde en wie je werkelijk bent. Kies voor een prachtige reis naar jouw onderbewuste, waarin jij centraal staat.

WIL JIJ EEN PRACHTIGE EENDAAGSE PLANTMEDICIJNREIS MAKEN MET CACAOBLISS? BEN JE KLAAR OM IN EEN MAGISCHE CEREMONIE NAAR JOUW ONDERBEWUSTE AF TE DALEN EN TE ONTVANGEN WAT DAAR OP JOU TE WACHTEN LIGT? STA JE ERVOOR OPEN OM DIEPE HELING EN NIEUWE INZICHTEN TE ONTVANGEN IN EEN UNIEKE, SPIRITUELE SETTING?

Vraag stellen

Inschrijven

Wanneer deel te nemen?

Deze eendaagse Cacaobliss Ceremony is voor jou als je vooral geïnteresseerd bent in het maken van een plantmedicijnreis, en dit in een kleine groep of 1-op-1 wilt doen. Kies voor een magische dag waarin jij, met alles wat er in je leeft, alle ruimte krijgt die je nodig hebt. Om te helen, te groeien en jouw unieke kracht te gaan voelen.

Als je een magische, spirituele ceremonie met het hart openende plantmedicijn Cacaobliss wilt meemaken.

Als je je ware zelf beter wilt leren kennen.

Als je open staat voor diepgaande heling van oude pijn.

Als je antwoorden op belangrijke levensvragen wilt vinden.

Als je de ruimte wilt krijgen om helemaal jezelf te zijn.

Als je emotionele blokkades los wilt laten in een veilige bedding met ervaren begeleiding.

Als je meer in je kracht wilt komen te staan.

Als je jezelf een magische dag gunt waarin je de kans krijgt de volgende stap op jouw helende reis te zetten.

Vraag stellen

Inschrijven

Praktische informatie

Data: 12 augustus (eerstvolgende). Andere data: 23 september, 11 november en 2 december.
Locatie: Soul Space, Lelystad
Inclusief: Cacaobliss ceremonie, tribe sharings en maaltijden.
Maximaal aantal deelnemers: 4.
Prijs in een groep: €299 excl. 21% btw.
Prijs voor een 1-op-1 ceremonie : €499 excl. 21% btw. 

Inschrijven

Vraag stellen

1-op-1 Traject

In het 1-op-1 traject ga ik persoonlijk met jou aan de slag. Zodat jij je oude pijn en opgekropte emoties los kunt laten, belemmerende overtuigingen en patronen kunt veranderen, en doorgemaakte trauma’s kunt transformeren tot datgene wat jou je ware zelf maakt. Waardoor jij echt in je kracht komt te staan en meer energie en ruimte in jezelf zult voelen.

Deze persoonlijke soul healing journey, bestaat uit een uitgebreide intake, zes soul healing sessies en een prachtige, ceremoniële afsluiting. In de zes soul healing sessies zul je verschillende tools en technieken ervaren, waaronder Emotional Release Work, lichaamswerk, een magische plantmedicijnreis (inclusief, maar optioneel) en life coaching. Geef je over aan een unieke periode vol heling, groei en transformatie. Kies voor jezelf, en de ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen, zodat jij kunt verbinden met wie je werkelijk bent en écht voor jezelf kunt gaan staan. This is your time to transform, en ik sta met open armen voor je klaar om je hierbij te begeleiden.

Are you ready to truly heal your soul...?

WIL JIJ VOOR EEN LANGERE PERIODE 1-OP-1 JOUW PERSOONLIJKE SOUL HEALING JOURNEY AANGAAN? IS DIT VOOR JOU HÉT MOMENT OM DE VOLGENDE STAPPEN OP JOUW HELENDE REIS TE ZETTEN? EN WIL JE MEERDERE SOUL HEALING TECHNIEKEN & TOOLS ERVAREN IN EEN VEILIGE SETTING OM ZO ECHT JOUW TRAUMA’S TE TRANSFORMEREN TOT JE PERSOONLIJKE KRACHT?

Vraag stellen

Inschrijven

Wat kan dit traject mij opleveren?

VRaag stellen

Inschrijven

Het eindelijk écht opruimen van oude pijn, opgekropte emoties en in je lichaam opgeslagen trauma’s.

Inzicht in de rode draad en de thema’s onderliggend aan de blokkades en belemmerende overtuigingen die je ervaart.

Verbinding met je ware zelf, zonder masker, ego of labels. 

Een reis vol transformatie, waarin jij jouw unieke kracht gaat ontdekken.

Lekkerder in je vel zitten en eindelijk weer ontspanning voelen in je hoofd én lijf.

Mentaal en fysiek de ruimte ervaren om vanuit je kracht, en in verbinding met je lijf, te voelen wat je écht nodig hebt.

De eerste stappen zetten naar datgene wat jij hier werkelijk op aarde te doen hebt.

Dit 1-op-1 traject is de volgende stap op jouw helende reis als je  voor langere tijd een commitment met jezelf aan wilt gaan omtrent heling, groei en persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar om écht voor jezelf te kiezen en je los te maken van trauma’s, oude pijn en opgekropte emoties? En wil jij jouw unieke kracht voelen en vanuit daar je leven opnieuw inrichten? Dan is dit de juiste keuze voor jou.

Praktische informatie

Data: samen af te stemmen.
Locatie: Soul Space, Lelystad - of online - of op samen af te stemmen locatie.
Opzet traject*: intake (2 uur) - 6 Soul Healing sessies (2x Emotional Release Work, 2x lichaamswerk, 1x life coaching en 1x Cacaobliss ceremonie) - ceremoniële afsluiting (2 uur). 
Inclusief: Emotional Release Work, lichaamswerk, life coaching en Cacaobliss ceremonie (inclusief, maar optioneel). 
Prijs: €1750 (inclusief Cacaobliss ceremonie) - €1500 (zonder Cacaobliss ceremonie) - alle prijzen zijn excl. 21% btw.

* Dit traject is naar wens aan te passen (soorten Soul Healing sessies, wel of geen Cacaobliss ceremonie).

Inschrijven

Vraag stellen

Emotional Release Sessie

Als jij voelt dat het tijd is om je emoties echt aan te kijken, en wilt leren hoe je deze op een unieke en veilige manier kunt loslaten, zodat er weer ruimte voor jezelf ontstaat, dan is dit de juiste keuze voor jou. In deze sessie van 2-3 uur, ligt de focus op stem- en energiebevrijding. Vaak deal je namelijk alleen met je emoties, in stilte, en de belangrijkste reden hiervoor is angst. Juist door hieraan stem, klank, geluid te geven, ontstaat er ruimte, die jij weer kunt opvullen met jouw kracht, je ware zelf en unieke passie.

Het doel van deze sessie is echt het bevrijden van opgesloten pijn, verdriet en woede die zich in het lijft ophouden, bewust of onbewust. Door een combinatie van een aantal simpele, maar krachtige oefeningen, zak je af in jouw emoties, en geef je deze echt de ruimte, waardoor je ze eindelijk kunt loslaten. Je voelt je hierdoor letterlijk opgelucht en bevrijd. Je kunt weer helder nadenken, en voelen wat er nog meer is: geluk, kracht, passie, en zoveel meer.

LOOPT JOU EMOTIONELE EMMER OVER EN BEN JE KLAAR OM JE OPGEKROPTE EMOTIES LOS TE LATEN? WIL JE OP EEN VEILIGE MANIER LEREN OMGAAN MET JE WOEDE EN AAN DE SLAG GAAN MET DE EMOTIES, OVERTUIGINGEN EN PIJN DIE DAARONDER ZITTEN? BEN JIJ KLAAR OM RUIMTE TE CREËREN ZODAT JE JE WARE ZELF (WEER) KUNT OMARMEN?

Vraag stellen

Inschrijven

Wanneer deel te nemen?

Deze Emotional Release Sessie is voor jou als jij klaar bent om echt 1-op-1 aan de slag te gaan met de opgekropte emoties die je in de weg zitten, en je behoefte hebt aan ruimte in je hoofd en lijf, zodat je (weer) je kracht en unieke passie kunt gaan voelen.

Als je klaar bent om op een veilige manier je emoties te leren loslaten.

Als je in een veilige bedding, even helemaal jezelf wilt zijn, met alles wat er in je leeft.

Als je niet meer alleen met je emoties om wilt gaan.

Als je nieuwe tools wilt leren om met je woede, pijn en verdriet om te gaan.

Als je klaar bent om afscheid te nemen van gevoelens die je gevangen houden, waardoor je geen vrijheid ervaart.

Als je jezelf wilt bevrijden van emotionele blokkades, oude pijn en opgekropte negatieve energie. 

Als je (weer) ruimte wilt ervaren voor jezelf, jouw kracht en unieke passie.

Vraag stellen

Inschrijven

Praktische informatie

Data: samen af te stemmen.
Locatie: Soul Space, Lelystad
Inclusief: Emotional Release Work en Life Coaching.
Maximaal aantal deelnemers: 1 per sessie (tenzij anders afgesproken).
Prijs: €150 excl. 21% btw.

Inschrijven

Vraag stellen

Testimonials

Dan voel ik me gesteund en mag ik tegen een stevige boom aan leunen als dat even nodig is. Maar met haar kan ik ook plezier ervaren. Lynn is zacht, duidelijk, vastberaden, vol kennis, liefdevol, geduldig, open, eerlijk, betrouwbaar en humorvol. Ik ben dankbaar haar ontmoet te hebben. 

Als ik aan Lynn denk dan voel ik rust. Dan ervaar ik dat ik gezien en gehoord word.

- Olga Oomen

Haar fijne energie en afgestemde werk voegen net dat stukje diepgang toe wat ik nodig hebt tijdens mijn proces. Goud waard (meer dan dat!)!! Super dankbaar voor dat, en al het andere wat ik bij haar ervaar.

Ik ervaar Lynn als een prachtig, krachtig mens, geaard, liefdevol en echt.

- Krista

waarin je volledig jezelf kan zijn. Om zo te werken aan jouw heling en persoonlijke groei.

Lynn zorgt voor een veilige en liefdevolle setting

- Bas Zwiers

Met liefdevolle aanmoediging, hetzij in woorden, hetzij in energie, draagt ze bij aan jouw helingsproces.

Lynn observeert, voelt en ziet waar wat nodig is.

- Anouk

Ik ga deze Soul Journey graag met jou aan!